Marktleider in Nederland

Crystal Colloïdaal staat bekend om haar passie voor kwaliteit. Hierdoor helpen wij duizenden tevreden klanten. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot de marktleider in Nederland.

Al 21 jaar ervaring

Met 21 jaar ervaring in het vak kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. In de afgelopen jaren hebben wij onze producten continue verbeterd waardoor wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Analyses door laboratorium

Wij laten onze producten en die van onze concurrenten uitvoerig testen door verschillende onafhankelijke laboratoria. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten de beste colloïdale mineralen bevatten.

UITGELICHTE PRODUCTEN

Orders vanaf €55 worden gratis verzonden!

Het bedrijf

Crystal Colloïdaal

Sinds de oprichting van het bedrijf Crystal in 1998 is er steeds meer internationaal geschreven over colloïdaal zilver, colloïdaal goud, colloïdaal platina, colloïdaal iridium, colloïdaal zink, colloïdaal silica en colloïdaal koper en hun effecten op de gezondheid. Veel van die berichten zijn sceptisch of zelfs negatief.

Kwaliteit is onze beste reclame

Een bijkomende factor in de wijze waarop Crystal bekendheid geeft aan en voorlichting geeft over haar producten is de nieuwe Europese wetgeving. Die bepaalt dat er nauwelijks expliciet reclame gemaakt mag worden voor gezondheidsproducten in de alternatieve sfeer.

Met name mag er in de marketing of op verpakkingen niet of nauwelijks genoemd worden waar producten goed voor zijn of tegen welke kwalen ze helpen. De meest bepalende marketingfactor voor Crystal is daarom het te allen tijde leveren van de hoogste kwaliteit.

Werking van de mineralen

Dankzij meer dan 21 jaar uitgebreide ervaring met colloïdale producten heeft Crystal veel kennis opgebouwd over colloïdale mineralen en de werking. Dat, in combinatie met wetenschappelijke ervaring, heeft Crystal inmiddels tot een bedrijf gemaakt dat een standaard heeft gesteld voor de kwaliteit van colloïdale producten.

Deze standaard wordt ondersteund door tal aan internationale onderzoeken en metingen. In die zin is Crystal het beste bedrijf dat zich toelegt op de verkoop van colloïdale mineralen.

Ook op het vlak van de werking van colloïdaal zilver beschikt Crystal inmiddels over een schat aan positieve verhalen over de persoonlijke ervaringen van gebruikers. De nadruk is echter komen te liggen op de kwaliteit van de producten van Crystal, niet op de toepassingen ervan.

FACEBOOK

@crystalcolloidaal

INSTAGRAM

@crystalcolloidaal

YOUTUBE

@crystalcolloidaal

PINTEREST

@crystalcolloidaal