Welkom op de website van Crystal colloïdaal.

Alle informatie op deze website is het directe resultaat van Loek ‘de wetenschapper’ die d.m.v. zijn technische achtergrond de afgelopen jaren stapje voor stapje meer inzicht in de wereld van colloïden heeft gekregen.
Het doel van deze website is u te verrijken met onze kennis.
Deze kennis zorgt ervoor dat u zelf in staat bent om de hoogst mogelijke kwaliteit colloïdale mineralen te kiezen.
Wij wensen u veel leer- en leesplezier. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.UITGELICHTE PRODUCTEN

KenniscentrumSinds het ontstaan van het fundament voor Crystal in 1998 is er internationaal steeds meer geschreven over colloïdaal zilver, colloïdaal goud, colloïdaal platina, colloïdaal iridium, colloïdaal zink, colloïdaal silica en colloïdaal koper en de werking ervan m.b.t. de gezondheid. Veel van die berichtgevingen zijn sceptisch of zelfs negatief. In eerste instantie ging Crystal in de persoon van Loek Stroeken hier krachtig tegenin.

Loek wilde vooral bewijzen dat colloïdaal zilver en andere colloïdale producten werken. Die bewijsdrang kwam vooral voort uit zijn leven als wetenschapper bij DSM. De drang om het belang van colloïdaal zilver te bewijzen heeft hij inmiddels laten varen. Een bijkomende factor in de wijze waarop Crystal bekendheid geeft aan en voorlichting geeft over haar producten is de nieuwe Europese wetgeving. Die bepaalt dat er nauwelijks expliciet reclame gemaakt mag worden voor gezondheidsproducten in de alternatieve sfeer.

Met name mag er in de marketing of op verpakkingen niet of nauwelijks genoemd worden waar producten goed voor zijn of tegen welke kwalen ze helpen. De meest bepalende marketingfactor voor Crystal is daarom op dit moment het te allen tijde leveren van de hoogste kwaliteit. Daarnaast geeft Loek regelmatig lezingen en presentaties die veel positieve publiciteit opleveren.

Door zijn inmiddels grote ervaring met colloïdale producten, heeft Loek de afgelopen jaren een grote kennis opgebouwd rond colloïdale mineralen en de werking ervan. Dat, gekoppeld aan zijn wetenschappelijke ervaring, heeft inmiddels van Crystal een bedrijf gemaakt dat een standaard heeft neergezet voor de kwaliteit van colloïdaal zilver. Deze standaard wordt gestaafd en geschraagd door tal van internationale onderzoeken en metingen. In die zin behoort Crystal tot de top van bedrijven die zich richten op de verkoop van colloïdale mineralen. Ook op het vlak van de werking van colloïdaal zilver beschikt Crystal inmiddels over een schat aan positieve verhalen over de persoonlijke ervaringen van gebruikers. De nadruk is echter komen te liggen op de kwaliteit van de producten van Crystal, niet op de toepassingen ervan.