Concentratie

De concentratie van Crystal colloïdaal koper is 5 ppm oftewel 5 milligram per Liter (mg/l).
Veel producenten willen u doen geloven dat ppm een maatstaf is voor de kwaliteit van colloïdaal koper. Men suggereert vaak, hoe hoger het ppm hoe beter de kwaliteit.
Dit is absoluut niet waar.
Zonder de deeltjesgrootte is de waarde ppm alleen, nietszeggend t.o.v. de kwaliteit.

Lees meer

Deeltjesgrootte

Crystal colloïdaal koper bestaat uit deeltjes ter grootte van 20 nanometer.  De deeltjesgrootte is bepalend voor de effectiviteit van colloïdaal koper.  De reden hiervoor is simpel hoe kleiner het deeltje, hoe meer deeltjes, hoe effectiever het product.

Lees meer

Samenstelling

Crystal colloïdaal koper bestaat uit 100% colloïdaal koper.

Lees meer

Effectief werkzaam oppvervlak

Crystal colloïdaal koper 5ppm heeft een effectief werkzaam oppervlak van  0,2 m2/l. Het effectief werkzaam oppervlak is de belangrijkste waarde voor de kwaliteit van colloïdaal koper omdat deze bepaald wordt door alle 4 de specificaties van het product.
Hoe groter het effectief werkzaam oppervlak, hoe effectiever het product.

Lees meer

Over Crystal colloïdaal koper

Crystal colloïdaal koper is uniek vanwege de krachtige samenstelling van specificaties. Crystal colloïdaal koper heeft een concentratie van 5 ppm, bestaat uit 100% colloïdaal koperdeeltjes met een grootte van 20 nanometer. Dankzij deze specificaties heeft Crystal colloidaal koper een effectief werkzaam oppervlak van 0,2 m2/liter.
Ons colloïdaal koper is ontstaan uit de drang naar het leveren van de beste kwaliteit colloïdaal koper.  dankzij de opgedane kennis in de verleden jaren op het gebied van colloïden. De specificaties van ons colloïdaal koper zijn het resultaat van de opgedane kennis op het gebied van colloïden.

 

De kleur van colloïdaal koper

Crystal colloïdaal koper is een zuiver licht groen-geel gekleurde vloeistof. Vanwege de hoge kwaliteit en zuiverheid is Crystal colloïdaal koper helder en niet troebel.
De kleur van ons colloïdaal koper wordt veroorzaakt door de 100% colloïdaal koper deeltjes. (nog even naar kijken)

 

De verpakking

Bij Crystal staat kwaliteit centraal, kwaliteit die niet alleen vertaald wordt in de specificaties van colloïdaal koper maar ook in de verpakking.
Kwaliteit leveren is een ding, kwaliteit waarborgen is net zo belangrijk.
Zo is ons colloïdaal koper 200 ml flesje voorzien van een handige fliptop dop die het gebruik eenvoudiger maakt. Verder krijgt u bij onze 200 ml fles colloïdaal koper ook een lepeltje en pipet.

Bij de 1000ml fles colloïdaal koper krijgt u een gratis navulsetje dat bestaat uit een 100ml flesje met handige fliptop dop, verstuiver, lepeltje en pipet.

 

Contra-indicatie colloïdaal koper

Wij adviseren mensen met hemochromatose geen colloïdaal koper te gebruiken.
Hemochromatose is een erfelijke aandoening die ijzeroverbelasting in het lichaam veroorzaakt.

Bent u allergisch voor koper? Dan adviseren wij u om colloïdaal koper niet te gebruiken.
Koper allergie is extreem zeldzaam, maar niet ongekend. Bent u onzeker over een mogelijke koper allergie, druppel dan enkele druppels colloïdaal koper op de rug van de hand en kijk of er een allergische reactie optreedt.

BESTSELLERS