Concentratie

Crystal colloïdaal platina heeft een concentratie van 5ppm oftewel 5 milligram per liter.
Veel gebruikers geloven dat ppm een maatstaf is voor de kwaliteit van colloïdaal platina. Men suggereert vaak, hoe hoger het ppm hoe beter de kwaliteit. Dit is iets wat veel producenten willen dat u gelooft maar is absoluut niet waar.
De waarde ppm alleen is nietszeggend t.o.v. de kwaliteit zonder de deeltjesgrootte.

Lees meer

Deeltjesgrootte

De deeltjesgrootte van Crystal colloïdaal platina is 10-15 nanometer.
De effectiviteit van colloïdaal platina wordt bepaald door de deeltjesgrootte. Dit is eenvoudig uit te leggen. Hoe kleiner het deeltje, hoe groter het aantal deeltjes, hoe effectiever het product.

Lees meer

Samenstelling

Colloïdaal platina van Crystal is 100% colloïdaal.

Lees meer

Effectief werkzaam oppervlak

De unieke specificaties van Crystal colloïdaal platina resulteren in een effectief werkzaam oppervlak van  0,1 m2/l.
De belangrijkste waarde voor de kwaliteit van colloïdaal platina is het effectief werkzaam oppervlak.
Hoe beter de specificaties, hoe groter het effectief werkzaam oppervlak, hoe effectiever het product.

Lees meer

Over Crystal colloïdaal platina

Uit de opgedane kennis op het gebied van colloïden en de drang naar het leveren van de beste kwaliteit is ons colloïdaal platina ontstaan.
Crystal colloïdaal platina heeft unieke specificaties. Ons colloïdaal platina heeft een concentratie van 5 ppm, bestaande uit 100% colloïdaal platinadeeltjes met een grootte van 10-15 nanometer. Ons colloïdaal platina heeft door deze specificaties een effectief werkzaam oppervlak van maar liefst 0,1 m2/liter.

 

De kleur van colloïdaal platina

De kleur van Crystal colloïdaal platina is licht bruin-zilver, de 100% colloïdaal platina deeltjes zorgen voor de kleur.
Onze colloïdaal platina vloeistof is vanwege de hoge kwaliteit helder en niet troebel.
Heeft u thuis colloïdaal platina met dezelfde kleur als water dan zit er geen colloïdaal platina in.

 

De verpakking

Bij Crystal staat kwaliteit centraal, kwaliteit die niet alleen vertaald wordt in de specificaties van colloïdaal platina maar ook in de verpakking.
Kwaliteit leveren is een ding, kwaliteit waarborgen is net zo belangrijk.
Zo is ons colloïdaal platina 200 ml flesje voorzien van een handige fliptop dop die het gebruik eenvoudiger maakt. Verder krijgt u bij onze 200 ml fles colloïdaal plaina ook een lepeltje en pipet.

Bij de 1000ml fles colloïdaal platina krijgt u een gratis navulsetje dat bestaat uit een 100ml flesje met handige fliptop dop, verstuiver, lepeltje en pipet.

 

Contra-indicatie colloïdaal platina

Crystal adviseert mensen met een patina allergie geen colloïdaal platina te gebruiken. Wees gerust platina allergie is uiterst zeldzaam.
Bent u onzeker over een mogelijke platina allergie? Druppel dan enkele druppels colloïdaal platina op de rug van de hand. Als er na 30 minuten geen reactie te zien is dan kunt u er vrij zeker zijn dat u geen platina allergie heeft.

BESTSELLERS