Wat ons meestal wordt gevraagd:

Wat is het verschil tussen colloïdaal en ionisch?

Echt colloïdaal zilver is een oplossing die bestaat uit meer dan 50% colloïdaal zilver. Ionisch zilver is een oplossing van meer dan 50% ionisch zilver. Bij inwendig innemen heeft ionisch zilver geen invloed op het lichaam, daarom is het belangrijk om u bewust te zijn van het onderscheid tussen de twee producten.

Wat betekent PPM?

PPM verwijst naar de deeltjes per miljoen en wordt gebruikt om de concentratie van het product te beschrijven. Eén PPM komt overeen met 1 milligram van iets per liter water (mg / l). Concentratie is echter niet de belangrijkste factor voor colloïdale stoffen.

Waar moet ik op letten wanneer ik op zoek ben naar colloïdale producten?

Veel producenten van “colloïdaal zilver” verkopen u eigenlijk ionisch zilver en labelen het als colloïdaal zilver. Het is mogelijk om een ​​ionische zilveroplossing te herkennen als u weet waar u op moet letten. Als u het volgende in acht neemt, is uw oplossing ionisch:
• De vloeistof is helder en kleurloos, net als water.
• De fles moet van glas zijn – ionische oplossingen zullen meestal niet overleven in iets anders dan in glas. Dus als een producent u vertelt dat het product alleen in een glazen fles mag zitten, kunt u er zeker van zijn dat het product ionisch is.
• Lichtgevoeligheid – Sommige ionische oplossingen zijn gevoelig voor licht. Als een producent u waarschuwt dat de fles niet in direct licht mag, kunt u er gerust van uitgaan dat de oplossing meestal ionisch is.

Hoe gebruik ik het colloïdale water?

U kunt het product zowel extern als inwendig gebruiken. Als u het inwendig inneemt, is het het beste om de dosering zo lang mogelijk onder uw tong te houden en dan langzaam door te slikken. Hierdoor kan uw lichaam het colloïdale product effectiever opnemen.

Wat is nanozilver of -goud?

Nanozilver of -goud is een korte manier om te verwijzen naar de nano-deeltjes van colloïdale producten. Colloïde-oplossingen moeten uiterst kleine deeltjes bevatten. Onze deeltjesgrootte voor colloïdaal zilver is 0,65 nm. De meeste producenten komen hier niet eens in de buurt.

Onder welke omstandigheden moet ik het colloïdale water bewaren?

Kamertemperatuur is het beste voor het product. Als het product echter bevriest, wordt het volledig onbruikbaar. Veel producenten van ionisch zilver stellen dat het product in het donker moet worden bewaard, in een glazen fles etc.. Dat is niet het geval voor écht colloïdale producten.

Hoe weet ik welk colloïdaal water het beste is?

Crystal doet er alles aan om alle producten op de markt te analyseren en ervoor te zorgen dat deze informatie altijd voor de consument beschikbaar is. Wij geloven dat consumenten het recht hebben om altijd te weten wat er in hun producten zit. Wij vergelijken de verschillende leveranciers op deze pagina. Neem contact met ons op als u twijfels hebt.

Heeft u het colloïdale water van Crystal vergeleken met andere leveranciers?

Raadpleeg ons kenniscentrum onder het artikel “Crystal vs. andere leveranciers”

Naar welke landen verzendt Crystal de colloïdale producten?

We verzenden naar vrijwel overal binnen de Europese Unie. Wij verzenden echter niet naar Scandinavië en Zwitserland.

Wat is eiwit-zilver?

Zilveren eiwitproducten hebben zeer grote deeltjesgroottes en meestal een zeer hoge concentratie (30 PPM of meer). De deeltjes zijn zo groot dat ze niet zouden blijven hangen zonder eiwitadditieven. Van deze producten is bekend dat ze argyria veroorzaken en dit moet ten zeerste worden vermeden.

Kan mijn huidskleur veranderen door het gebruik van de colloïdale producten van Crystal?

Nee. Maar het nemen van te hoge concentraties ionisch zilver of eiwitzilver kan argyria veroorzaken.

Wie kan colloïdale mineralen nemen?

Onze producten kunnen worden gebruikt door volwassenen, kinderen, baby’s en dieren.

Antwoord niet gevonden?

Wij horen het graag van u als uw vraag niet is beantwoord. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier. Indien uw vraag waardevol is zal deze in onze Veelgestelde vragen worden opgenomen.