De visie van Crystal

“Spiritualiteit is elk moment van de dag kiezen voor kwaliteit.”

Crystal ziet het als haar missie om de hoogst mogelijke kwaliteit colloïdale mineralen beschikbaar te stellen voor de gebruikers ervan. Het allesbepalende en fundamentele uitgangspunt daarbij is niet in eerste instantie verdiensten maken op het eigen product, maar de hoogste kwaliteitszorg te waarborgen voor de gebruikers van colloïdale mineralen in het algemeen.

Het ontstaan van Crystal

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.”

Crystal is opgericht in 1998 door Loek Stroeken. Na vele jaren van hard werk en toewijding aan de Crystal visie en doelen, slaagde hij erin mensen de allerbeste kwaliteit colloïdale minerale producten te bieden. Afgelopen jaar besloot Loek dat zijn levenspad was veranderd, en is daarom nu aan het genieten van zijn pensioen in Zuid-Frankrijk. Ondanks zijn pensioen blijft hij dagelijks voor de beste kwaliteit kiezen.

Lees het hele verhaal

De toekomst van Crystal

“Groei ontstaat niet door toeval; het is het resultaat van krachten die samenwerken.”

Op dit moment neemt Crystal Colloïdaal een steeds grotere positie aan in de wereld van gezondheid. Waar moderne methodes vaak niet de taak uitvoeren die bedoeld zijn om te doen, doet Crystal dat wel. Dit is waarom Cade Howe de Verenigde Staten verliet om zinvol en doordacht werk na te streven dat het leven van mensen zou kunnen veranderen. Ze kwam naar Nederland vanwege haar familie, maar ze was zo geïnspireerd door het bedrijf dat ze besloot om de missie en hoge kwaliteitsnormen van Crystal voort te zetten.

“Om deze geweldige producten met de wereld te delen.”

Wat is colloïdaal zilver?

“Bij de aankoop moet je erop letten of je met ionisch zilver of colloïdaal zilver te maken hebt.”